fremhevet bilde

Aktuelt

B&G Stein AS vil ha behov for inntil 20 ansatte...

B&G Stein AS vil ha behov for inntil 20 ansatte til uttak av 16 millioner tonn stein i Sodevika. Det bekrefter styrelederen i Bertelsen & Garpestad-konsernet, Sverre Garpestad.

– Denne gangen blir det gjerne fokus på arbeidsplasser og levebrød, sier Sverre Garpestad, styreleder og medeier i Bertelsen & Garpestad AS.

foto: SINDRE SVERDRUP STRAND/BYGGEINDUSTRIEN

-Vi synes bare det var hensiktsmessig og litt rettferdig med tanke på skattekroner og arbeidsplasser, sier mangemillionær Sverre Garpestad om B&G Steins bytte av firmaadresse fra Egersund til Mandal.

Garpestad er styreleder i både Bertelsen & Garpestad AS og datterselskapet B&G Stein AS, entreprenøren som skal sprenge og tilrettelegge arealene i Sodevika til fremtidig havvindindustri. Rogalendingen med 41 roller i norsk næringsliv, eier i tillegg 33 prosent av aksjeposten i milliardselskapet fra Egersund.

– Vi liker å tilføre lokalmiljøet vi jobber i noe. Det er noe vi verdsetter høyt i konsernets strategiplan, forteller Garpestad.

Bertelsen & Garpestad AS inngår i et konsern med totalt 23 selskaper. Blant annet B&G Betongentreprenør AS som allerede er stasjonert i Mandal. I 2022 omsatte B&G-konsernet for 2,5 milliarder kroner, med lønnsutgifter på 264 millioner og skatt av overskuddet på 14 millioner.

Aktuelt

scroll til toppen