Fremhevet bilde

Aktuelt

Bertelsen & Garpestad inngår avtale med Hella Maskin som foretrukket leverandør av maskinstyring til maskinflåten 2024-2026.

Bertelsen & Garpestad har gleden av å kunngjøre en strategisk avtale inngått med Hella Maskin, en anerkjent leverandør av maskinstyringsteknologi. Avtalen vil omfatte leveranse av maskinstyringsløsninger til hele gravemaskinflåten til Bertelsen & Garpestad med tilhørende datterselskap i perioden 2024-2026. Avtalen forplikter til et enda tettere samarbeid hvor vi i felleskap skal utvikle fremtidens maskinstyringsløsninger. Avtalen vil ha en verdi på opp mot 30 millioner.

Denne avtalen markerer et betydelig skritt fremover for Bertelsen & Garpestad i å styrke effektiviteten og nøyaktigheten våre anleggsoperasjoner. Hella Maskin er kjent for sin innovative utvikling til det norske markedet, pålitelige teknologi og sin tydelige dedikasjon til service og support.

«Vi har kjent Hella maskin i mange år og ser frem til et videre og tettere samarbeid som sikrer utvikling og fokus på miljø i alle ledd.

Avtalen mellom Bertelsen & Garpestad og Hella Maskin reflekterer begge parters forpliktelse til å levere toppmoderne løsninger og forbedre bransjestandardene. Vi ser frem til et fortsatt fruktbart samarbeid og vi er sikre på at dette partnerskapet vil bidra til å løfte Bertelsen & Garpestad og bransjen til nye høyder.

Bertelsen & Garpestad har prosjekter over hele Norge, og Hella Maskins service nett og service grad, var en viktig kriteria i vårt valg av leverandør. I tillegg ble leverandørene vurdert på pris, løsning og våre maskinføreres ønsker.

Asbjørn Herikstad som i dag er Regionleder for Rogaland og Agder i Hella Maskin, var med å leverte og monterte det første 3D system til B&G i 2007. B&G var den gangen en mellomstor Rogalandsentreprenør med ca. 80 millioner i omsetning. (i 2023 passerte de 2,9 milliarder). Det har vært en fantastisk reise å være med på også for oss som leverandør gjennom disse årene. B&G har vokst fra å være en lokal entreprenør i Rogaland til å være en av de største riksdekkende entreprenørene i landet.

B&G har selvfølgelig gitt oss økte krav til utstyr, kvalitet, service, support og dekningsgrad.

Novatron som leverer Xsite produktene utvikler både programvare og hardware selv. De er innovative og er ofte lengst fremme i verden med sine løsninger. Vi i Hella Maskin har et tett samarbeide med produsenten og bidrar ofte i utviklingen. Med kunder som B&G på laget gir dette oss et enda større perspektiv i den videre utviklingen.

Frank Landmark, Innkjøpsleder i Bertelsen & Garpestad AS, Asbjørn Herikstad, Salg/Regionsleder i Hella Maskin AS og Jone Hovland, Stikningsleder i Bertelsen & Garpestad AS

Aktuelt

scroll til toppen