Fremhevet bilde

Sponsorater

Vi ønsker å bidra til organisasjoner, foreninger, idrettslag og lokale bedrifter både i nærmiljøet vårt og på de stedene vi har et utøvende oppdrag som entreprenør. Det gjør vi gjennom faste sponsorater og samarbeidspartnere. Vårt mål er å skape en merverdi for lokalsamfunnet i de områdene vi er synlige, og vi jobber hele tiden for at både små og store aktører kan bli en del av «BG-holdningen».

Vi ønsker å bidra til organisasjoner, foreninger, idrettslag og lokale bedrifter både i nærmiljøet vårt og på de stedene vi har et utøvende oppdrag som entreprenør. Det gjør vi gjennom faste sponsorater og samarbeidspartnere. Vårt mål er å skape en merverdi for lokalsamfunnet i de områdene vi er synlige, og vi jobber hele tiden for at både små og store aktører kan bli en del av «BG-holdningen». Vi er stolte av den utpregede holdningen som hele selskapet er preget av; som handler om å inkludere alle vi omgås. Vårt viktigste bidrag som sponsor er å støtte de aktørene som har verdier i tråd med våre egne, og som dermed deler et felles oppdrag om å gjøre et viktig arbeid for en bedre hverdag for flere, enten nedslagsfeltet er lokalt eller nasjonalt.

I dag er vi sponsor for mer enn 30 lag, foreninger og enkelt-individer som alle bidrar i samfunnet på en positiv måte. Flere av dem driver med idrett, noen er initiativtakere til sosiale arrangement, enkelte arrangerer festivaler mens andre driver med bistandsarbeid. Vårt bidrag er til de positive tiltakene som vi definerer innenfor vårt sponsorat beløper seg til mer enn 2 millioner pr. år. Midlene vi tilfører vokser for hvert år i både størrelse og omfang.

Vårt engasjement bygger på vår verdibaserte internkultur, og vi har ambisiøse planer om videre støtte og support i årene fremover. Vårt fokus på positiv vekst gir positive ringvirkninger både lokalt og nasjonalt, og vi er stolt over å være en bidragsyter til et samfunn i positiv utvikling.

Egersund Visefestival

Egersund Visefestival arrangeres i egersund i slutten juni/begynnelsen av mai hvert år.

De er Norges eldste vise festival og ble startet i 1994.

Festivalen går over 3 dager og flere scener i varierende form og størrelse, de har tilbyr konserter i flere musikk sjangre.

B&G er en av hovedsponsorene.

Dalane Bluesfestival

Dalane Blues Festival arrangeres i Egersund i slutten av mai, eller begynnelsen av juni hvert år.

Festivalen har en relativt "spisset" profil og har sitt rotfeste i rock og bluessjangeren, men tilbyr også konserter i beslektede musikksjangre.

I løpet av festivalen kan du få med deg mange konserter fordelt på fem ulike scener som varierer i både størrelse og form.

Festivalen ble startet i mai 2003 og Skal avholde 20års jubileum i år.

B&G er hovedsponsor for festivalen, det har mange større navn over årene som har vært, men i år toppes det med bla. Status Quo og Joss Stone.

Egersund Racketklubb

Egersund racketklubb ble startet i 1917, het lenge egersund tennisklubb , men hadde navnebytte i 2010.

I 2019 fikk klubben et stort løft på anlegget sitt og fikk da ny navn, B&G Racketsportsenter.

De har 2 utendørs grusbaner og 3 baner innendørs, i tillegg til 3 squashbaner, 1 padeltennis bane, miljørom og garderober.

Følgende racketsporter er mulig å spille her : Tennis, Padel, Badminton, squash og bordtennis.

Eiger FK

Grunnlagt i 1961 og har ca 600 aktive medlemmer.

Barne- og ungdomsavdeling, rekruttlag samt A-Lag for kvinner og A-Lag for menn.

A-Laget for menn spiller i 4.divisjon.

De har 2 innendørshaller og 3 krøllgress baner, den siste er navngitt «B&G Banen».

Egersund IK ble stiftet i 1919 og har i dag ca 1300 aktive spillere.

Barne- og ungdomsavdeling, rekruttlag samt A-Lag for kvinner og A-Lag for menn i Postnord-ligaen (2. divisjon)

De har Naturgressbanen som hovedbane og 2 kunstgressbaner (BG Banen og Kiwi Banen) samt innendørs fotballhall.

Eik Fotball

Egersund IK ble stiftet i 1919 og har i dag ca 1300 aktive spillere.

Barne- og ungdomsavdeling, rekruttlag samt A-Lag for kvinner og A-Lag for menn i Postnord-ligaen (2. divisjon)

De har Naturgressbanen som hovedbane og 2 kunstgressbaner (BG Banen og Kiwi Banen) samt innendørs fotballhall.

Team Ueland

Team Ueland Eigersund støtter jentene på barnehjemmet IOP, flere tiltak for selvstendig drift hos IOP, utdanningstiltak i Ilulaområdet, opplæring av unge mødre og mye mer.

Samarbeid med lokale myndigheter bidrar til en ny livsstandard i området.

Team Ueland Eigersund ble etablert som frivillig organisasjon i 2012 og feirer i år sitt 10 års jubileum.

Arbeid for barn og unge i Tanzania startet gjennom Kim Ueland som dro til barnehjemmet Ilula Orphan Program (IOP) i september 2012, og gjennom vår fantastiske tur til Kilimanjaro i juli samme år.

Etter finansiering av flere svært gode utviklingsprosjekt for IOP, har TUE de tre siste år finansiert utviklingsprogram for 25 unge mødre på Farm For the Future i Tanzania.

Samfunnsansvar

scroll til toppen