Fremhevet bilde

Marte Olsbu Røiseland

Her snakker vi om en innertier av en sponsoravtale

Marte Olsbu Røiseland er født og oppvokst på gården Olsbu i Froland, ei snau tremil nord for Arendal. Gården ligger langt fra folk, langt inne i skogen, og det er ingen tvil om at oppveksten til Marte var preget av mye utendørs aktivitet. Her kunne hun spenne på seg skiene rett utenfor døra, men det var ikke snakk om organisert idrett de første årene.

Det var først i 9. klasse at hun begynte med skiskyting. Introduksjonen til sporten kom til nærmest ved en tilfeldighet, og det tok mange år før hun klarte å levere gode resultater.

15 år senere ble hun, under VM i skiskyting i 2020, den første skiskytteren som har vunnet 7 VM-medaljer av 7 mulige (fem gull og to bronse). OL i Beijing 2022 ble en ny triumf for skiskytteren som omtales som den mest komplette skiskytteren i verden. Hele 3 gull og 2 bronse ble resultatet.

Marthe gikk sitt siste renn i karrieren i verdenscupen i Holmenkollen søndag 19. mars 2023. Hun ble en av tidenes mestvinnende skiskyttere.
Hun vant 13 VM-gull. To i individuelle øvelser og elleve på stafett samt 3 bronsemedaljer.
I Olympiske leker vant hun tre gull-, to sølv- og to bronsemedaljer. Hun vant verdenscupen i skiskyting sammenlagt 2021/22.

I dag bor Marte og mannen Sverre i Froland, men de drar så ofte som mulig til den nybygde hytta i Sirdal. På Gravassryggen, B&G`s eget hyttefelt i naturskjønne omgivelser, har vår femdobbelte verdensmester valgt å bygge hytte. Det er flere ting som var avgjørende for valg av sted; som hun selv sier: «Gravassryggen er et fantastisk sted, med en utrolig flott utsikt, svært gode snø- og treningsforhold. Hyttefeltet har store frikjøpte tomter, og hyttene ligger spredt og uten innsyn». Den første gangen hun var på området for å se nærmere på mulighetene var hun kjapp med å si: «Oi, for en fantastisk plass. Her vil jeg trives».

Marte leverte overveldende gode resultater på skiskytterarenaen, og hun hadde en posisjon som verdens-ener i en idrett som inviterer til spennende opplevelser i både inn- og utland. Det ligger utallige timer med forberedelser og hardt arbeid bak suksessen hun har oppnådd, og med begge beina godt plantet på jorda var Marte en idrettsutøver som det er lett å like. Gode verdier er gull verdt, både på og utenfor arenaen, og samarbeidet med verdens beste skiskytter passer derfor som hånd i arbeidshanske for Bertelsen & Garpestad. Det beste vi vet er krevende utfordringer, og vi er tilsvarende glade i gode resultater.

Motivasjonen for å inngå en sponsoravtale, eller samarbeidsavtale som vi liker å benevne det med, bygger på et overordnet ønske om at begge parter skal lykkes med oppdragene vi er satt til å løse. I Bertelsen & Garpestad jobber vi hver dag med å levere over forventning. Komplekse og omfattende prosjekter krever dedikerte ansatte, som evner å kombinere effektivitet og faglig spisskompetanse på en best mulig måte. Internkulturen i selskapet kan nærmest sammenliknes med en garderobekultur innen idretten; vi løfter fram vinnermentaliteten som den enkelte besitter, og vi feirer i fellesskap når vi oppnår ønskede resultater.

Vårt samarbeid med Marte gir positive ringvirkninger i vår egen organisasjon, først og fremst ved at vi kjenner på den gode energien og entusiasmen som Marte tilfører oss, og ikke minst ved at vi opplever den samme fellesskapsfølelsen i Bertelsen & Garpestad som vinnerlaget i både VM og OL.

Bertelsen & Garpestad har gjennom de siste årene opplevd en svært positiv utvikling, og selskapet er engasjert i en lang rekke prosjekter over hele landet. Vårt mål er å befeste vår posisjon som en av de største og mest pålitelige aktørene innen et vidt spekter som innebærer entreprenørtjenester. Vi har allerede opparbeidet oss et godt renommé som en stødig og effektiv leverandør av etterspurt kompetanse, og den posisjonen kommer til å bli forsterket i årene fremover. Når vi inngår en samarbeidsavtale, enten det gjelder entreprenørtjenester eller innen idrett, har vi alltid et mål om å levere til gull. Vår fremgang bygger på en solid forankring i våre verdier; målrettet, engasjert, kompetent, trivsel, innovativ og grundig. Dette er verdiord som mange utøvere innen idrettens verden også etterlever, og som vi med stolthet bygger vår sponsorstrategi på.   

scroll til toppen