Fremhevet bilde

Verdi­skapning i lokal­miljøet

Vi bidrar med å gi tilbake til samfunnet, både lokalt der vi er fra og der vi vinner jobber. Ved bruk av lokale entreprenører og selskaper skaper vi merverdi rundt oss. Dette er en del av «B&G-holdningen» - å inkludere alle rundt oss. Ringvirkningene av jobbene vi utfører vises i flere kategorier, fra lokale bedrifter til foreninger og idrettslag.

Det lokale entreprenørfirmaet har i en årrekke satset på å rekruttere lærlinger til bedriften. De er fremtiden og vi ser viktigheten av å få dem inn tidlig for å gi dem et godt grunnlag og bestå fagprøven. Samtidig som vi lærer dem vår bedriftskultur, for det er jo ikke til å legge skjul på at vi tar inn lærlingene med mål om å kunne tilby dem alle fast jobb etter bestått fagprøve, forteller Paul Ivar Hov som er ansvarlig for lærlingene i bedriften.


Jeg var lærling i bransjen selv en gang og vet hva som kreves og ønskes av lærlingene, og like viktig hva lærlingene ønsker av oppfølging av bedriften.


Bertelsen & Garpestad har virkelig lykkes i arbeidet med lærlingene. I 2018 ble de kåret til den beste Lærebedriften i Sør-Rogaland og i 2019 var de en av seks nominerte til prisen i Norge. Det er vi veldig stolt av sier daglig leder Øyvind Langemyr. Som fortsetter med å skryte av jobben Paul Ivar og alle andre gjør for at deres lærlinger skal lykkes.
De får hver sin fadder når de kommer på ulike prosjekt rundt omkring i landet som skal følge de opp og rettlede dem.

Som bedrift har vi fokus på at det ikke er forskjell på fast ansatte og lærlinger. Alle våre lærlinger er invitert med på alle sosiale tilstelninger vi har. Alt fra pizzakvelder, sommerfest, julebord eller firmatur. Alle inkluderes, forteller Paul Ivar.

scroll til toppen